Voor Bedrijven

Wilt u uw kennis delen op deze site en antwoorden geven op veelgestelde vragen die u geregeld binnen krijgt op de redactie (denkĀ  aan vragen die in de FAQ van uw site staan) en wilt u die vragen delen op deze site en beantwoorden met een link naar uw producten, service of oplossing? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina!

Ook is het mogelijk om een promotiepakket aan te schaffen en zo een vermelding met een link naar uw website te verkrijgen wanneer u 1 van onze linkbuilding pakketten aanschaft!

Bedrijven Kunnen Hun Kennis Delen Op Ask2All!

Bedrijven kunnen hun ervaring en kennis delen op Ask2All en er zo voor zorgen dat goede informatie beschikbaar is online en dat consumenten vragen juist worden beantwoord. Door actief aanwezig te zijn op deze site kunnen bedrijven zorgen voor een positieve attitude ten opzichte van hun bedrijf/merk.

Bedrijven mogen diensten en producten noemen indien ze hiermee antwoord geven op vragen van de website bezoekers. Door een account aan te maken mogen bedrijven actief deelnemen aan discussies en dus vragen beantwoorden. Bij het aanmaken van een account kunnen bedrijven hun logo uploaden bij hun gebruikersafbeelding. Tevens zullen zij een link krijgen bij elk antwoord dat zij geven die leidt naar een uitgebreide profielpagina waar zij tevens een link naar hun eigen bedrijfswebsite kunnen plaatsen. Ook zullen wij bedrijven die actief reageren of zich aanmelden als moderator een vermelding krijgen op onze partner pagina met een links naar hun site.

Wilt u partner worden? Neem dan contact met ons op!