Groothandel in noten en gedroogde vruchten gezocht!

Alle Vragen en AntwoordenCategory: Eten & DrinkenGroothandel in noten en gedroogde vruchten gezocht!
adviseur Staff asked 5 years ago

Ik ben op zoek naar een groothandel in noten en gedroogde vruchten, wie kan mij helpen aan de gouden tip?

1 Answers
adviseur Staff answered 5 years ago

Als je op zoek bent naar een groothandelaar die gespecialiseerd is in noten en gedroogde vruchten, bent u bij Nutsupply aan het goede adres! Wat u ook wenst, bij ons vindt u het zeker!
Ons aanbod
Noten
Wij bij noten groothandel Nutsupply bieden een volledig assortiment onbewerkte, rauwe noten: amandelen (hele, meel of schaafsel), cashewnoten, macadamia’s, paranoten, pecannoten, pistachenoten en walnoten. Naast heel lekker, zijn deze onbewerkte noten ook supergezond! Ze bevatten veel eiwitten en omega 3, en zitten boordevol essentiële vitaminen en mineralen. Daarnaast hebben wij ook een aantal bewerkte varianten (gebrand, gecoat, gekruid) in ons aanbod.
Gedroogd fruit
Gedroogde vruchten zijn de snoepjes van de natuur, maar dan veel gezonder dan echt snoep. Deze vruchten zitten vol vezels en waardevolle voedingsstoffen. Ze zijn het ideale tussendoortje, maar ze kunnen ook verwerkt worden in allerhande recepten.
In ons assortiment vindt u

  • Zuidvruchten: abrikozen, dadels , perziken, pruimen, rozijnen en vijgen
  • Tropische vruchten: ananas, banaan, gember, kokos, mango en papaja
  • Bessen: cranberry, moerbei, goji en incabessen
  • Groentechips

Noten- en fruitmixen
Je kan bij ons de noten- en vruchtenvarianten afzonderlijk bestellen, maar we bieden ze ook aan in heerlijke mengelingen. Handig voor zij die niet uit al dat lekkers kunnen kiezen, en ideaal voor op recepties of feestjes. Ons aanbod aan mixen is zeer divers: onbewerkt en naturel, bewerkt en pittig, mengelingen van noten én fruit, pure fruitmixen en pure notenmixen.
Pinda’s
Misschien dacht u tijdens het lezen van de paragraaf over noten: “Waar zijn de pinda’s?” In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen, zijn pinda’s eigenlijk geen noten. Ze behoren namelijk tot de peulvruchten. Bij ons vindt u ongebrande en geblancheerde pinda’s, gebrande pinda’s, vliespinda’s, geroosterde doppinda’s die nog zelf gepeld kunnen worden, en zoete suikerpinda’s.
Chocoladenoten en –vruchten
Voor de chocoladefans beschikken wij als gespecialiseerde groothandel ook over noten en vruchten omhuld met een laagje chocolade. We hebben pinda’s, amandelen, hazelnoten, rozijnen en dadels die net dat beetje meer ‘chocotastisch’ zijn gemaakt.
Granen, zaden en pitten
Net als noten zijn ook zaden en pitten naast lekker ook heel gezond. Ze bevatten veel belangrijke vitamines, gezonde omega 3 – vetten en vezels. Wij leveren lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, pijnboompitten, zonnebloempitten, pompoenpitten, quinoa, havervlokken en speltvlokken.
Superfoods
Bepaalde voedingsmiddelen zitten zo bomvol gezonde voedingsstoffen – o.a. mineralen, vitaminen, antioxidanten – dat ze ‘supervoedsel’ worden genoemd. Maca, acai, kokos,…zijn voorbeelden van de superfoods die bij ons te verkrijgen zijn.
Geïnteresseerd? ‘Go nuts’, en ga voor meer informatie over ons aanbod naar nutsupply.com!