Hoe kan ik geld verdienen op het internet?

Alle Vragen en AntwoordenCategory: Computers & InternetHoe kan ik geld verdienen op het internet?
adviseur Staff asked 5 years ago

Hallo, ik 16 jaar en ik wil graag geld verdienen op het internet, wat kan ik zoal doen?

1 Answers
adviseur Staff answered 5 years ago

Geld Verdienen met Video Marketing op YouTube
Op het moment dat u graag wat extra geld wilt verdienen met video´s, dan is het maken en promoten van uw eigen (of andermans) video’s dan is YouTube het perfecte platform om in te zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld een passie hebben voor een bepaalde hobby of sport. Maar ook als u bijvoorbeeld mooi kunt zingen loont het zich zeker om geld te verdienen met video marketing op Youtube. Er is erg veel geld te verdienen met YouTube marketing omdat er erg veel kijkers zijn. Er zijn dan ook al veel verschillende YouTubers die veel geld verdienen door hun video´s te uploaden naar Youtube en deze te promoten en te reageren op de reacties.
Hoe werkt Video Marketing?
Voordat u geld kunt verdienen met video marketing op YouTube is het ten eerste natuurlijk belangrijk om een goed idee te hebben wat video marketing precies inhoud en waar de kansen liggen. Zonder een goed idee en goede strategie komt u immers nergens. De meest gangbare manier om geld te verdienen met video marketing op YouTube is door gebruik te maken van kleine advertenties die staan bij de filmpjes. U kunt zelf aangeven of u deze advertenties bij elk filmpje wilt hebben, of alleen maar bij een bepaald aantal filmpjes. Deze advertenties zijn dan gekoppeld aan het bekende systeem van Google AdSense en dit houd dan ook in dat u een bepaalde vergoeding krijgt per klik op de advertentie in het filmpje. Om hiermee goed te kunnen verdienen is het belangrijk om filmpjes te maken die interessant en origineel zijn en een grote doelgroep aanspreken in een niche waarvoor veel goed betalende adverteerders te vinden zijn. Blog eigenaren die video´s posten, de zogeheten vlogs zijn vaak erg populair omdat hun video´s vaak erg informatief en leuk zijn om te bekijken.
Wat zijn goede niches?
Wanneer u veel van gamen houd dan kunt u bijvoorbeeld tutorial video’s voor games gaan maken. YouTube is hiervoor een zeer goed kanaal aangezien veel gamers op Youtube zoeken naar dit soort tutorials. Zo kunt u snel een grote doelgroep bereiken. Daarnaast zijn bijvoorbeeld fitness, mode en gezonde voeding leuke en populaire niches en hier zijn ook veel goede adverteerders voor te vinden waardoor u uw video kanaal winstgevend kunt maken. Zeker op lange termijn kunt u veel geld verdienen met YouTube aangezien wanneer u eenmaal uw filmpje heeft gemaakt en online gezet deze voor altijd blijft staan en geld blijft genereren wanneer deze nog steeds actuele informatie bevat. Zo is een filmpje met 1 miljoen weergaven al snel goed voor een paar duizend euro. Maar ook wanneer u erg veel verschillende filmpjes heeft en deze veel bekeken worden dan kunnen uw inkomsten al snel oplopen naar een paar honderd euro’s per maand, en dat is natuurlijk mooi meegenomen als passief inkomen.
Gecombineerde video marketing
Naast natuurlijk de video marketing met Google AdSense op YouTube kunt u er ook voor kiezen om filmpjes te uploaden die ook affiliate link bevatten. In dit filmpje promoot je bijvoorbeeld een bepaald product of een service. Uiteraard hoeft dan niet het hele filmpje hierover te gaan, maar bij bijvoorbeeld de introductie van het filmpje kunt u dan een korte introductie geven over dit product. Zeker op het moment dat u ervoor kiest om een product te promoten dat goed aansluit bij uw kijkers en op het moment dat u veel views heeft, kunt u met Youtube marketing goed geld verdienen.
Meer video marketing tips nodig?
Voor nog meer tips en ideeën over hoe u het beste snel geld kunt verdienen met video marketing op Youtube is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van http://www.snelgeldverdienen24.nl. Door de daar geboden tips te volgen zult u zeker meer geld gaan verdienen als video marketeer!