Ik heb goede inlegzolen nodig voor mijn hielspoor, welke zijn de beste?

Alle Vragen en AntwoordenCategory: Gezondheid & Persoonlijke VerzorgingIk heb goede inlegzolen nodig voor mijn hielspoor, welke zijn de beste?
adviseur Staff asked 5 years ago

Graag niet te duur maar wel goede kwaliteit!

1 Answers
adviseur Staff answered 5 years ago

Inlegzolen, de oplossing voor hielspoor!
Iedereen herkent het wel: pijn in de voet na een lange wandeling of veel sporten. Maar van hielspoor weten mensen maar weinig af. Toch is dit een heel vervelende kwaal, die flinke invloed op je dagelijks leven hebben kan.
Wat is hielspoor precies?
Hielspoor is verkalking onderaan de voorkant van het hielbot. Hielspoor veroorzaakt zelf geen pijn, het is een bijverschijnsel van een andere bekende voetklacht, genaamd fasciitis plantaris. Dit betekent ontsteking van het bindweefsel of de peesplaat. De onsteking ontstaat vrijwel altijd op de plek waar het bindweefsel zich hecht aan het hielbeen. Deze voetklacht wordt vaak ook wel peesplaatonsteking genoemd. Peesplaatonsteking zorgt voor de helse pijn in de voet.
Wanneer mensen last hebben van hun hiel, spreekt men al snel van hielspoor. Maar het is dus de ontsteking die de pijn veroorzaakt.
Wat is peesplaatontsteking?
Bij een groot aantal mensen met peesplaatontsteking blijkt er geen sprake te zijn van hielspoor. Hoe je het ook noemt, peesplaatontsteking of hielspoor, pijn in de voet blijft natuurlijk enorm vervelend. Soms heb je er wel jaren last van! Dit belemmert de dagelijkse activiteiten natuurlijk enorm, omdat je de hele dag op je voeten loopt.
Behandelingen Hielspoor
Er zijn enorm veel behandelingen beschikbaar voor hielspoor. Deze gaan van shockwave therapie tot operaties. Het kost revalidatie en tijd voor het probleem om zich op te lossen. Veel mensen hebben hier helemaal geen tijd, zin of geld voor. Gelukkig is er een hele makkelijke oplossing voor hielspoor, namelijk inlegzolen. Veel inlegzolen bieden ondersteuning aan de voet en vangen schokdempen op wanner u loopt. Dit zorgt ervoor dat uw voet ontzien wordt, en de hielspoor zich in ieder geval niet verder ontwikkelt. Ook is het doen van rekoefeningen zeer aan te raden. Een oorzaak van hielspoor is te strakke kuitspieren. Met rekoefeningen kunt u deze losser maken.
Ook moet u sporten waarbij u springt of rent matigen.
Inlegzolen Tegen Hielspoor
FootActiveheeft nu biomechanische inlegzolen ontwikkeld. Deze veranderen de positie van de voet waardoor deze optimaal ondersteund wordt en men een natuurlijk looppatroon ontwikkeld. De druk op de voet wordt verminderd. Bij de meeste mensen brengt een inlegzooltje vrijwel direct verlichting van de klachten, en kunnen deze na een tijdje zelfs helemaal weggaan.
Voordelig Hielspoor Verhelpen
Het voordeel van de FootActive zooltjes is dat ze helemaal niet duur zijn. Of ze voor u nou de hielspoor wegnemen of niet, de klachten verzachten ze in ieder geval. Ook passen de zooltjes bijna in ieder soort schoen, dus u kunt gewoon uw favoriete schoen blijven dragen, en u hoeft geen gebruik te maken van rare, vaak minder flatteuze correctieschoenen.
Via deze URL: http://www.footactive.nl/hielspoor-oorzaken-symptomen-behandeling/ besteld u eenvoudig en voordelig correctiezooltjes. Voor een kleine prijs is uw voetpijn dan verlicht en kunt u weer genieten van uw dagelijkse activiteiten.